Een klacht indienen – JOLINK EN VAN DER LUGT, HUISARTSEN – Apeldoorn
Header afbeelding
JOLINK EN VAN DER LUGT, HUISARTSEN
Vosselmanstraat 4-B 7311 Cl
Apeldoorn

Een klacht indienen

Klachtenprocedure

Mocht u naar aanleiding van contact met onze praktijk een klacht hebben dan vinden we dat allereerst erg vervelend, maar bespreken we die graag met u. Binnen onze praktijk beschouwen we een klacht ook als kans voor verbetering. Wilt u daarom u klacht met ons delen? Het prettigst is dat wanneer u contact opneemt met de betrokken medewerker, wilt u liever geen direct contact dan kan u gebruik maken van onderstaand klachtenformulier of een formulier vragen aan de assistente.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. De klachtenfunctionaris is te bereiken via het telefoonnummer 085-5363109.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg via Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in het folderrek bij de balie en op www.skge.nl.

Onze klachtenregeling kunt u hier inzien.

Stap 1 van 2
Klacht

Stap 2 van 2
Samenvatting

Klacht

Onderwerp
Naam
E-mailadres
Klacht

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Klacht versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.