Verhuizing praktijk – JOLINK EN VAN DER LUGT, HUISARTSEN – Apeldoorn
Header afbeelding
JOLINK EN VAN DER LUGT, HUISARTSEN
Vosselmanstraat 4-B 7311 Cl
Apeldoorn

Verhuizing praktijk

Onze huisartsenpraktijk is verhuisd!

Sinds 16 december 2019 zijn wij voor u bereikbaar op onze nieuwe locatie:

Gezondheidscentrum Beekpark
Vosselmanstraat 4B
7311CL Apeldoorn
055-5213001 (hetzelfde gebleven)

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het verbouwen van deze nieuwe locatie, waarin vroeger de GGD en de ambulance gevestigd waren.

Wie
Uiteraard zullen wij de zorg, zoals u die van ons gewend bent, voortzetten met het voor u vertrouwde personeel. Daarnaast hopen we u ook beter van dienst te zijn door ook andere zorgverleners ruimte te bieden. Zo zal er een nieuwe apotheek komen (Apotheek Beekpark), krijgt FysioNu de beschikking over een grote oefenruimte en zullen er regelmatig andere zorgverleners dagdelen aanwezig zijn.

Samen met ons zijn ook huisartsenpraktijk Luykx en Pruis-ter Avest en huisartsenpraktijk De Parken verhuisd naar dit nieuwe centrum. De huisartsen en assistenten bevinden zich op de eerste etage (lift is aanwezig) de praktijkondersteuners op de begane grond.

Parkeren
Een belangrijk aandachtspunt is de parkeergelegenheid. Rondom het gezondheidscentrum zijn een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Deze zijn bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn.  Andere (betaald) parkeeropties zijn; parkeerhavens aan de Loolaan, parkeergarage Museum Centrum (Roggestraat 133) of Parkeergarage Orpheus (Soerenseweg 10).
Voor uw fiets of scootmobiel is ruimte op ons terrein.
In de buurt van het gezondheidscentrum bevinden zich diverse bushaltes. Kijk op www.9292ov.nl voor actuele informatie.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

A.A. Jolink en J.H. van der Lugt, huisartsen

NB: Wilt u in de toekomst een herinnering van uw afspraak via uw email ontvangen?
U kunt uw mailadres aan ons doorgeven via praktijk@jolinkvanderlugthuisartsen.nl of u kunt zich aanmelden bij het PatiëntenPortaal op onze website www.jolinkvanderlugthuisartsen.nl  of via de HRA-app.

Publicatiedatum: 12-08-2020


« Terug naar het overzicht